CiddiGazete- Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Liderliği de kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Kartal'ın değerlendirmeleri şöyle:

- Maça gerçekten iyi başladık, iyi de hazırlanmıştık. Her zamanki gibi kendi oyunumuzu oynadık. İlk yarı bir kere kalemize geldiler ve gol oldu. Onun haricinde ilk yarı rakip ceza alanında 22 kere topla buluşmuşuz.

- Ciddi bir baskımız vardı. Sonuçta 1-0'la devreye girdik. İkinci yarının başında, beklemediğimiz üst üste yediğimiz 2 gol biraz bizi şok etti.

- Daha sonra tekrar oyuna ağırlığımızı koyarak, bütün oyun üstünlüğü elimizde olmasına rağmen 2 gol atabildik penaltıdan.

- Normalde birkaç tane daha pozisyonumuz vardı, olmadı. Rakip takımın zaman zaman oyunu yavaşlatmaları, bizi durdurmak için oyunu soğutmaları bir de geriden uzun toplarla santrfor üzerinden pozisyon arayışları vardı.

- Bunu biliyorduk ama beklemediğimiz anlarda şok goller yedik. Yolumuza devam edeceğiz. Bu akşamdan hep beraber ders çıkaracağız.

Samsun'u Aytaç Kara yıktı Samsun'u Aytaç Kara yıktı

SAKATLARIN DURUMU

İsmail Kartal ayrıca sakatlıkları olan oyuncuların durumuna de değinerek, "Belki de Adana Demirspor maçına kadar Djiku ve Fred dönebilir. Dönemezlerse de milli aradan sonra dönecekler" dedi.