CiddiGazete- Suudi Arabistan’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray final maçı, umre ve yılbaşı programları gündemde. Ekonomim yazarı Vahap Munyar “Süper Kupa ile ‘yılbaşı umresi’ birleşti, isteyen Kabe’de forma giyecek” başlıklı yazısında ilahiyat doktoru Erkan Aydın”ın WhatsApp’tan gönderdiği duyuruyu paylaştı. Munyar yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Maça gideceklere harika bir önerimiz var…

Hem “Süper Kupa” maçını izleyelim, hem de Umre vazifemizi yaparak 2024’e dualar eşliğinde Kabe’de girelim…

BİM'den 'yeni para' vurgusu BİM'den 'yeni para' vurgusu

Allah nasip ederse 27 Aralık 2023’te Medine’ye gideceğiz. 27-28 Aralık’ta Medine’de olacağız. 29 Aralık’ta doğrudan Umre yapacak olan misafirlerimiz hızlı trenle Mekke’ye geçecek. Maç izleyecek misafirlerimiz iç hat uçuşu ile Riyad’a transfer edilecek.

Galatasaray-Fenerbahçe “Süper Kupa” karşılaşması sonrası 02.30’da Cidde’ye geçeceğiz. Orada ihrama girip inşallah Umre yapacağız.

Daha önceki “Yılbaşı Umreleri”nde olduğu gibi inşallah tesbih namazı kılıp dualar edeceğiz. 2024 yılına inşallah yine Kabe’yi tavafla gireceğiz.

Amacımız maça gidecek olanlara Umre fırsatı yaratmak. İnsanlar hem maç izlesinler, hem de Umre yapsınlar.

Erkan Aydın, 27 Aralık 2023’te THY’den kiraladıkları bir uçakla 300 dolayında VIP konukla Medine’ye gideceklerini belirtip ekledi:

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı konuklarımız bir arada olacak. İsteyen uçağa formasıyla binecek. Resmi Umre görevi tamamlandıktan sonra 31 Aralık 2023 gecesi saat 00.00’da başlayacak yeni yıla giriş tavafında da isteyen formasını giyebilecek.

“Süper Kupa” maçının Riyad’da oynanmasına karşı çıkanlar olsa da, bazı taraftarlar için bu program, “Hem Umre, hem maç” turuna dönüşecek…”