CiddiGazete- AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı.

Daha önce mal beyanını kendi istediği zaman açıklayacağını belirten Altınok, "Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz" demişti. Altınok'un açıkladığı mal varlığı listesindeki mülkler dikkati çekti.

Sosyal medyadan açıklama yapan Altınok, "BİZ DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ... Değerli Hemşehrilerim! Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır! Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır!

Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır!

Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir.

Külliye karanlıkta kaldı Külliye karanlıkta kaldı

Değerli Ankaralılar! İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR..." dedi.

Turgut Altınok'un mal varlığı arasında 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 2 kargir ev, 2 kargir bina, 1 bostan yer alıyor.

Ayrıca aile şirketinde yüzde 36,59 hisse sahibi olduğunu söyleyen Altınok, şirketin üstüne kayıtlı ve payına düşen 67 daire ile 12 dükkan daha olduğunu açıkladı.

TÜM VARLIĞI MİRAS!

Altınok, mal varlığı beyanında araç, eşinin ziynet eşyaları ve banka hesaplarına yer vermedi. Turgut Altınok'un neredeyse tüm servetinin miras yoluyla kalması, kendisinin kazancıyla mal edinememiş olması dikkati çekti. İşte AKP'li Altınok'un beyan ettiği mal varlığı:

Ekran Resmi 2024 03 15 19.54.14

Ekran Resmi 2024 03 15 19.54.32