İBB cephesinin gözü kurultayda İBB cephesinin gözü kurultayda

CiddiGazete- Mahalli idareler seçimlerine bir hafta kala, Türk milliyetçileri ve ülkücüler İstanbul'da Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu için bir araya geldi.

Ift5DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa'da Azmi Karamahmutoğlu onuruna verilen iftar yemeğine Türk milliyetçiliği davasına ve ülkücü harekete gönül vermiş önemli isimler katıldı.

Ift6Davetlilerden MHP eski genel başkan yardımcısı İstanbul eski milletvekili ve Ülkü Ocakları eski genel başkanı Atila Kaya, 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerini farklı bir gözle değerlendirdi.

Iftar M255Atila Kaya, 31 Mart'ta sadece belediye başkanı seçilmeyeceğini, ortaya çıkacak tabloyla Ramazan Bayramı'ndan sonra Meclis'te siyasi bir hareketlilik de yaşanacağını söyledi.

AKP iktidarının terör örgütü yandaşı Dem Parti ile pazarlık halinde olduğunu vurgulayan Kaya, yeni bir "çözüm ihaneti" sürecinin yaşanacağına dikkati çekti.

Dem'in özellikle İstanbul'da AKP'ye yol açmaya çalıştığını belirten Atila Kaya, 31 Mart'tan sonra ortaya çıkacak tabloyu Türk milliyetçilerinin kabul etmesinin mümkün olmayacağını belirtti.

CHP'nin de masum olmadığını söyleyen Atila Kaya, Türk milliyetçilerinin varlığını muhafaza etmek için Azmi Karamahmutoğlu'nun desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Ift4UZUN YILLAR MAHALLİ İDARELERİ ÖNEMSEMEDİK

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu da Türk milliyetçilerinin ve ülkücü hareketin uzun yıllar mahalli idareler seçimleri için etkili siyaset üretmediğini söyledi. Türk milliyetçilerinin Türkiye'yi yönetme hedefi geliştirdiğini belirten Karamahmutoğlu, değişen siyasi yapıyla mahalli idarelerin de vatandaşlarla bütünleşme adına önemli olduğunu vurguladı.

Ift8Adaylık teklifi geldiğinde tereddüt yaşadığını ancak daha sonra Türk milliyetçiliği davasını vatandaşa anlatma fırsatı olacağını düşünerek Zafer Partisi'nin teklifini kabul ettiğini söyledi.

Türk milliyetçiliği fikir sisteminin yanısıra İstanbul'u yönetmeyle ilgili de projeler ürettiklerini anlatan Azmi Karamahmutoğlu, kendisine verilecek hiç bir oyun boşa gitmeyeceğini ifade etti.

Iftar 2ÜLKÜCÜLER KUCAKLAŞTI

İftar davetine farklı siyasi partilerdeki ülkücülerin de katıldıkları gözlendi. Yaklaşık 500 kişinin arasında yurt dışından da davetlilerin olması dikkati çekti.

İftar yemeğini düzenleyen heyetin sözcüsü Habib Suiçmez, siyasi parti tercihinden çok Türk milliyetçisi ve ülkücü bir aday olduğu için Azmi Karamahmutoğlu'na destek verdiklerini belirtti.

Azmi AliDavette Zafer Partisi Teşkilat Başkanı Ali Dinçer Çolak da yer aldı.