CiddiGazete- Zafer Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, merhum Alparslan Türkeş'in son Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.

Özdağ'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

- Biz aday tanıtım toplantımızı iptal etmeyeceğiz. Özgür Özel'in aday tanıtım toplantılarını değil, Dem Parti ile görüşmelerini iptal etmesi gerekiyor.

- AKP de iptal etmiş bir tanıtım programını. AKP'nin de iptal etmesi gereken bir başka büyük teröristin Şeyh Said’in Diyarbakır'da 12 kilometrelik bulvara kayyım tarafından isminin verilmesini iptal etmesidir.

- Büyük İstanbul depremi en büyük risk bu şehir için 7 ve üzeri deprem olma ihtimali yüzde 65.

- İstanbul'da Zafere ulaşmak için hep birlikte büyük bir mücadele vereceğiz. İstanbul aslında birbirinden çok farklı olmayan iki zihniyet arasında mahkum değil.

"İKİ ZİHNİYET DE AYNI MÜTEAHHİTLERLE ÇALIŞTI"

- İki zihniyet de aynı müteahhitlerle çalıştılar. 2 zihniyet de İstanbul'un değil müteahhitlerin çıkarlarını savundular.

- Şimdi bu iki zihniyet İstanbullular'ın kaşısına çok farklı bir şey gibi çıkıyorlar. Gerçek farkı yaratmak için Türkiye'de ve İstanbul'da "zafer" zamanı diyoruz.

- İmamoğlu, CHP'ye eş genel başkanlık yapmaktan İstanbul'la ilgilenmeye vakti olmadı.

İŞTE ZAFER PARTİSİ'NİN İSTANBUL ADAYLARI:

Büyükşehir Belediyesi: Azmi Karamahmutoğlu

Adalar: Hüseyin Avni Borluk

Kadıköy: Tuğrul Kihtir

Maltepe: Sibel Zeren

Tuzla: Akın Gürkan,

Ümraniye: Jülide Sarıkaya Kurduoğlu

Bayrampaşa: Tarkan Güler

Beyoğlu: Selim Aydın Gümüşdal,

Zeytinburnu: Aydemir Alıçlar

Avcılar: Umut Basmacı

Bahçelievler: Ulaş Öztürk

Bakırköy: Türker Tolga Topaloğlu

Pendik: Kürşat Dağ

Beylikdüzü: Özcan Aksu

Büyükçekmece: Yaşar Öztürk

Küçükçekmece: Emre Met

Silivri: Murat Demirkol

Zafer 1311Aday tanıtıp toplantısı öncesi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Azmi Karamahmutoğlu ve Zafer Partili yöneticiler Taksim Anıtı'na karanfil bıraktı; şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.