Altınok 'Babadan kalan' dedi Altınok 'Babadan kalan' dedi

CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

ziyaret 2311
Akçe kavgalarını taciz iddialarına evirmeye çalışan Meral Akşener'in Mansur Yavaş'la yapacağı görüşme gayri resmi olarak gazetecilere duyuruldu.

"SELAMLARINI GETİRDİM"

Görüşmenin ardından Mansur Yavaş, İyi Parti Genel Merkezi'nin önündeki gazetecilerin sorularını cevaplarken şöyle dedi: "Bugün sayın Genel Başkanımızın İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e selamlarını getirdim. Bu kadar. Bundan sonrası için bir gelişme olur mu, olmaz mı bilmiyorum. İki partinin yetkili kurulları var. Nezaket görüşmesiydi. İttifak konusuna girmedim" dedi.

"ÖYLE BİR ŞEYİ TALEP ETME YETKİM YOK"

Meral Akşener'in yerel seçimlerde kendisini destekleme konusunda bir değerlendirme yapıp yapmadığıyla ilgili soruya ise Yavaş, "O konulara girmedim. Çünkü benim öyle bir şeyi talep etme yetkim yok. Sadece yeni seçilen genel başkanımızın selamlarını ilettim" diye cevap verdi.

AKŞENER-ÖZEL GÖRÜŞMESİ OLACAK MI?

Akşener-Özel görüşmesi olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine de Yavaş, buna genel başkanların kendilerinin karar vereceğini söyledi.