CiddiGazete- AKP'nin ABB adayı ilan edilen Turgut Altınok seçim çalışmalarına başladı. Ankara'nın en büyük ilçelerinden Yenimahalle'de seçmenle buluşan Turgut Altınok, projelerini anlattı.

Ankara'nın Melih Gökçek'li dönemine göndermede bulunan Altınok "Açık konuşuyorum geçmişte hatalarımız ve eksiklerimiz olmuşsa bunları da telafi edeceğiz. Hepimiz hata yapabiliriz, yanlışlarımız olabilir, kurumsal olmayabilir, kişi olabilir, şahıs olabilir..." dedi.

GÖKÇEK TAKİBE ALDI

YRP'den istifa yalanlaması YRP'den istifa yalanlaması

2009 yılında Turgut Altınok'un adaylığının engellenmesinde büyük rol oynayan ABB eski başkanı Melih Gökçek, 15 yıl sonra Altınok'u sosyal medyadan takibe aldı. Gökçek, AKP'nin Ankara adayı ilan edilen Altınok'u sosyal medyadan takip etmeye başladı.

Gökçek, 2009 yılında kendisi AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olduğunda yıldızı barışmayan Altınok'un önünün kesilmesinde büyük gayret gösterdi. Erdoğan, hakkında bazı görüntüler ortaya çıkan Altınok'u yeniden aday yapmadı.

Turgut Altınok, bu durumdan en çok Gökçek'i sorumlu tuttu; yıllardır bu iki isim arasında soğuk rüzgarlar esti. Ancak 31 Mart 2024 seçimi için Altınok'un aday yapılması ikili arasında zoraki bir yakınlaşmayı beraberinde getirdi. Gökçek, sosyal medya platformu X'den Turgut Altınok'u takip etmeye başladı.