CiddiGazete- Adana Büyükşehir Belediyesi'nin merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'ndeki hizmet binasında Özel Kalem Müdürlüğü'ne giren M.G., Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük'e tabancayla ateş etti.

Ağır yaralanan Güdük, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek Fabrikası'nda çalışan zanlı gözaltına alındı.

"ÜSTÜ ARAMASI YAPILMADI"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da olayla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bizim işe aldığımız birisi. Karısı kovmuş evden, geldi bana yalvardı, 'Karımla konuş, beni işe aldır' dedi. Karısıyla konuştum, işe aldık. Böyle bir şey aklımızın ucundan, hayalinden geçmez. Gelmiş orada konuşmuş, ayrılırken 'Kusura bakma' demiş, sıkmış. Personel olduğu için kimse üstünü arama gereği duymamış."

ADANA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Sette iki kadın arasında taciz Sette iki kadın arasında taciz

Cinayetle ilgili Adana Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden Adana-1980 doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M. G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır. Söz konusu olayla ilgili çok yönlü olarak tahkikata başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."