CiddiGazete- Adana Demirspor, Süper Lig'in 4. haftasında Ümraniyespor'u konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçta hanesine üç puan yazdıran taraf, 1-0'lık skorla Adana Demirspor oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol 6. dakikada Kevin Rodrigues'den geldi.

Bu sonucun ardından puanını 9'a yükselten Adana Demirspor, maç fazlasıyla 2.'lik koltuğuna oturdu.

Adana deplasmanından eli boş dönen Ümraniyespor ise 1 puan, maç fazlası ve averajla 16. sırada yer aldı.

MONTELLA İLE BALOTELLİ TARTIŞTI

Hakem Kadir Sağlam'ın bitiş düdüğünü çalmasının ardından Adana Demirsporlu oyuncular galibiyeti kutladı. Bu sırada teknik direktör Montella ile oyuncu Mario Balotelli arasında tartışma çıktı.

Balotelli'nin üzerine yürüyen Montella'yı teknik heyet sakinleştirmeye çalıştı. İkili arasında tartışma sürerken Asbaşkan Metin Korkmaz, Balotelli'yi soyunma odasına götürdü. Futbolcular da Montella'yı uzaklaştırdı.

MONTELLA'DAN BALOTELLİ AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, büyük takımların bu tür maçları da kazanmak zorunda olduğunu, galibiyetten mutluluk duyduğunu söyledi.

Maçın zor geçeceğini önceden gördüğünü ifade eden Montella, şöyle dedi:

"Kompakt oynayan ve iyi defans yapan ve iyi baskı yapan bir takıma karşı oynayacağımızı da biliyorduk. Aslında çok iyi başladığımız bir maç olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü sonrasında hemen golü bulduk. Sonrasında tabii biraz böyle yani kendimizi geri çektik gibi ama takımın birlikteliği bizim için çok önemliydi. Sonuna kadar gösterdikleri beraber mücadele için de gerçekten tebrik etmek istiyorum çocuklarımızı."

Montella, maç sonu Balotelli ile yaşadığı tartışmanın hatırlatılması üzerine, "Kendisine olan beklentilerimiz daha büyük. O yüzden bunu ilettim kendisine. Tabii orada adrenalin bazen başka şeyler de söyletiyor. Ama benim için orada bitmiştir yani bu olay" diye cevap verdi.