CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım programında değerlendirmelerde bulundu.

Adana, Antalya ve Samsun'dan sonra Erzurum'da da kadın aday çıkardıklarına işaret eden Akşener, "Bu şehirdeki kadın adaylarımız son derece iddialı kadınlar. Canan hanım Erzurum'da İyi Parti kurulduğundan itibaren içimizde yer alıp mücadeleden, parti içinden kalmaktan, hayallerini partimizle ve Türkiye'mizle birleştirip İyi Parti ile Türkiye'de güzel şeyler olacağına inanıp asla o hayallerini gerçekleştiremediği için partisine küsüp hakaret edenlerden olmamıştır. Hep zor görevlere talip olmuştur" diye konuştu.

"DEMLİ KAFALAR!"

Yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayan Meral Akşener, "Üst perdeden konuşanlar varsa bilin ki yamukları var demektir. Onun için biz bu defa hem kazanacağız hem de yamuğu olanları bu sistemin dışına atmak için ayna görevi göreceğiz. Biz demli kafalarla da beraber değiliz, olmayacağız" dedi.

ADAYLAR BELLİ OLDU

Akşener, partisinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayının Fatma Canan Uçar, Palandöken Belediye Başkan adayının Ömer Özden, Narman Belediye Başkan adayının Yücel Ahmet İşleyen, İspir Belediye Başkan adayının Nizamettin Aras, Tortum Belediye Başkan adayının Cevdet Küçük, Uzundere Belediye Başkan adayının Salim Özdil, Çat Belediye Başkan adayının Muhammet Kaya, Şenkaya Belediye Başkan adayının Şentürk Alver, Oltu Belediye Başkan adayının Erguhan Musaoğlu'nu açıkladı.