CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada daha önce birlikte yol yürüdüğü Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana büyükşehir belediye başkanlarına öfke yağdırdı. Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

- İstanbul, Ankara, İzmir'de bilboardlar kiraladık. Ne hikmetse İstanbul'dan bir telefon gelmiş ve bunları asmayacaksınız demişler. Sonra da eş başkanlık deyince kızıyorlar.

- Birileri istiyor ki bilboard'suz seçim kampanyası yapalım. Ama bu defa öncekilerden farklı ve ilginç olarak önümüze bu engeli çıkartan iktidar değil, ana muhalefet.

- Bizi sansürlemek isteyen saray değil belediye. Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane. Ya, ne kadar da ilginç değil mi! Maalesef oluyor.

- Sayın Kılıçdaroğlu buna cevap vermek zorundasınız! Biz sürünürken başımız dimdik gezdik. En fazla aldığımız yardım parasını ödediğimiz belediyelerin salonlarıdır.

- 2018'de beraber yol yürüdük, henüz seçime girmemişiz devletin para yardımı yok. Sayın Özel, sorun genel başkanınıza, belki bilmiyorsunuzdur.

- 2018'de CHP ve onun belediyelerinden İyi Parti'ye bu seçim esnasında 1 lira 1 kuruş gelmiş midir, verilmiş midir? Bunun cevabını vereceksiniz!

Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

- Bunu benim kaldırmam mümkün değil! Kendi imkanlarımızla sürünerek biz propaganda yaptık.

- Gelelim 2019'a, aynı şey olmuş mudur? 2019 olmadı, seçimler oldu. İstanbul ve Ankara kazanıldı, Adana, Antalya, Aydın kazanıldı. Sayın İmamoğlu, Sayın Mansur Yavaş, Sayın Karalar, ben sizi herhangi bir işle ilgili şu kişiye şu işi verin oradan para gelecek diye aradım mı?