CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan gündem oluşturacak bir müjde daha geldi. Mansur Yavaş, 65 yaş ve üstü vatandaşları, yasak kalktığında, belediyenin tatil tesislerinde misafir etmek istediklerini duyurdu.

Başkan Mansur Yavaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru şöyle:

- Salgında örnek bir sorumlulukla evde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerim;

- Sokağa çıkma sürecinizde maske ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayacağız.

- Bugünler geride kalınca, talep ve başvuru sırasına göre belediyemizin Tatil Tesisleri'nde siz büyüklerimizi misafir etmek isteriz.

İŞTE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TATİL KAMPLARI

ALTINOLUK (AKÇAY) TATİL KAMPI:

- Kamp süresi içinde Çanakkale-Gelibolu'daki şehitliklere, Altınoluk (Akçay), Edremit, Ayvalık ve Asos'a (Behramkale) ziyaretler düzenleniyor. Her akşam çeşitli etkinliklerin de yer aldığı kampta, tatilcilerin eğlenmeleri için her türlü ayrıntı düşünülüyor. Gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri yapılırken, akşamları da ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri tatile renk katıyor. Yemek ve kalacak yer hizmetinin ücretsiz temin edildiği kamp, her yıl yaz ayları boyunca ziyaretçilerini ağırlıyor.

AKÇAKOCA TATİL KAMPI:

- Beş yıldızlı otel konforundaki Akçakoca tatil kampında yok yok... Futbol ve basketbol sahalarından, havuzuna, denizine, eğlenceli spor aktivitelerinden, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ve kamp ateşine kadar pek çok etkinliğin düzenlendiği Akçakoca tesisleri, gezi ve eğlence dolu aktivitelerle unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, açık büfe kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğiyle “her şey dahil ücretsiz” hizmet veriyor.

KESİKKÖPRÜ TATİL KAMPI:

- Bala Kesikköprü Baraj Gölü'nün kıyısında bulunan ve her türlü aktivitenin yer aldığı yaz kampında misafirler, unutamayacakları bir tatil yaşıyor. Kesikköprü Baraj Gölü'ne 100 metre mesafede yer alan ve toplam 62 dönümlük alan üzerinde kurulu olan kamp, göl manzarasının güzelliğiyle göz dolduruyor.

2015 yılından itibaren faaliyette olan 300 kişilik kampta, içinde tv, klima, banyo, tuvalet, 2 oda 1 salon gibi her türlü konfora sahip 92 bungalov ev yer alıyor. Konuklara sinema salonu, langırt, masa tenisi, bilardo, bilgisayar odası, kafeterya, mescit gibi imkanlar sunuluyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN HABERLERİ TAKİP ETMEK İÇİN CİDDİGAZETE UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİREBİLİR, FACEBOOK VE TWİTTER'DAN CİDDİGAZETE HESAPLARINI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.