CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Meclis'e taşıdığı isimlerden Eskişehir Milletvekili ve AKP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Nebi Hatipoğlu'un hikayesi yalan çıktı.

İyi Parti listesinden seçildikten sonra AKP'ye geçen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu, vatandaşlara şehir hastaneleriyle ilgili bir hikaye anlattı.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu

Odunpazarı ilçesinde konuşan AKP'li Hatipoğlu, "Bugün Şehir Hastanesi'ne gittim; bakayım ne oluyor oralarda diye... Bir baktım karşıdan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt geliyor. Dedim ki, 'Kazım abi, siz karşı çıkıyordunuz, ne oldu?' 'E rahatsızdım, geldim hastaneye.' Dedim, 'Bak, söylediğiniz yalanlar karşınıza çıktı..."

"RÜYASINI ANLATIYOR OLABİLİR"

Nebioğlu'nun ifadelerine cevap veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Yalan budur. Ben Şehir Hastanesi'ne hiç gitmedi. Nebi beyle hiç karşılaşmadım. Nebi bey, bunu bana nasıl ispat eder bilemiyorum. Ama bunun yalan olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, böyle bir görüşme, böyle bir konuşma olmadı" dedi.

Kurt, sosyal medya hesabından Nebi Hatipoğlu'nun sözlerini paylaştığı videoya şu notu düştü: "Nebi Bey burada rüyasını anlatıyor olabilir. Aksi takdirde böyle bir yalana başvurmak için farklı hezeyanlar içinde olmak gerekir. Böyle bir olay asla yaşanmamıştır."