CiddiGazete- Devlet Bahçeli, MHP'nin "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- Türk futbolunda olmayan şey futboldur. TFF süreci yönetemediği gibi, Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimi de süreci yönetememiştir.

- Süper Kupa finalinin oynanması için niçin Riyad'ın neden seçildiği kadar protokole neden uyulmadığı da bir muammadır.

- Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye demektir, istiklal, istikbal demektir, biz demektir.

YARGITAY ÜYELERİNE DESTEK

Ödülün parası yeni başkana kaldı Ödülün parası yeni başkana kaldı

- Türkiye'de diktatörlük olsaydı, Can Atalay davasıyla ilgili devlete meydan okuyanlar, bölücüleri destekleyenler, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek için vızır vızır ortalıkta gezenler nasıl tutunacaklardı.

- Diktatörlük olsaydı, cezaevindeki bir terörist Türk Devleti'ne nasıl "işgalci" diyecekti. Anayasa Mahkemesi milletimizin gasp edilen haklarını nasıl savunacak?

- Bütün dayatmalara ve baskılara direnerek Türk adaletinin onurunu müdafaa eden Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin şerefli hakimlerini de yürekten kutluyor ve aldıkları bu kararı destekliyoruz.

SOSYAL MEDYA ÇIKIŞI

- Sosyal medya, taşınması yük bir zehirdir ve zihinlidir. Ya düzenlemeli ya da bu melalet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz. Geldiğimiz aşamada sosyal medya düşman yatağına dönüşmüştür. Eğer tedbir alınmazsa toplumsal barış zedelenecektir.