CiddiGazete- "Benekli Ayhan" takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, önce gün gece saatlerinde Isparta'da bir eğlence mekanının önünde başka bir grupla tartışma yaşadı.

BAYILTANA KADAR YUMRUKLADILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin üzerine iki kişi Ayhan Koç'u dakikalarca darp etti. Olay yerinde bulunan iki kadının araya girme çabalarına rağmen iki saldırgan tekme ve yumruklarla Koç'u bayılana kadar dövdü.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Görüntüler sosyal medyada yayınlanırken Koç ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç'a 24 saattir ulaşamadıklarını ve kayıp ihbarında bulunduklarını söyledi.

Polat, daha sonra yaptığı açıklamada ise Ayhan Koç’un kavgadan sonra sağlıklı bir şekilde görüldüğünü ve konunun emniyete intikal ettiğini paylaştı.

Polat olayla ilgili söz konusu paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Benekli Ayhan Koç'u olaydan sonra gören kardeşimiz ile konuştuk doğruladık, hayati tehlikesi olmadığı kanaatindeyiz, hastane kaydı yok. Emniyet araştırma yapıyor şu an. Umarım kısa zamanda ulaşırız.

Malatya ve Burdur'da deprem oldu Malatya ve Burdur'da deprem oldu

Arkadaşlar lütfen Benekli Ayhan Koç olayı ile ilgili doğruluğundan emin olmadığınız paylaşımlar yapmayınız. Olay emniyette zaten, bazı kişilere de şüpheli zannedilerek tehdit mesajı atılmış. Bu ülkenin kolluk kuvveti ve yargı makamları gerekeni yapacaktır. Biz gereken delili topladık."

VALİLİK: ADLİ İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR

Isparta Valiliği, Ayhan Koç'un iki kişi tarafından sokak ortasında saldırıya uğramasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Benekli Ayhan' olarak bilinen A.K. isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta il merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında taksi ile Burdur'a gittiği, A.K.'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K.'nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."