CiddiGazete- İyi Parti'de Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu ile başlayan istifa furyası, dün de Ankara Milletvekili Adnan Beker'le devam etti.

Milletvekili olması için Beker'in referans verdiği ve sponsorluğunu yaptığı iddia edilen Ankara milletvekillerinden Yüksel Arslan'ın da İyi Parti'ye veda edeceği öğrenildi.

grup t1711

İyi Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, çarşamba günü yapılan grup toplantısında Meral Akşener'in ittifakı bir kez daha reddettiği konuşmasını çoşkuyla alkışladı.

Arslan'ın gündeme gelen yol ayrımı, diğer isimlerden farklı şekilde gelişti. Çarşamba günü yapılan grup toplantısına Adnan Beker katılmazken, Yüksel Arslan oturacak koltuk olmamasına rağmen kendisini göstermek için ön sıraya ilerleyerek Akşener'i en ateşli şekilde alkışlayan isimlerden oldu.

Buna rağmen Meral Akşener, Yüksel Arslan'ın istifasını istedi. AKP, Balgat ve Süleymancılara yakın olan Arslan, İyi Parti'den istifa etmezse Meral Akşener'in imzasıyla Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilecek ve ihracı gerçekleşecek.

dikbayır 91111

ÜMİT DİKBAYIR İSTİFA EDER Mİ?

Yüksel Arslan'a istifa etmesi yönünde bildirim yapılırken, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır için bu süreç işletilmedi. Uzun süre İyi Parti'nin mali işlerini yöneten ekibin içinde yer alan Dikbayır için Meral Akşener'in üstü kapalı istifa çağrısı yapmasına, Ümit Dikbayır'ın da hem Meral Akşener ve ailesinin, hem de sekreteri Esma Bekar ve eşinin banka hesaplarının incelenmesini talep etmesine rağmen ihracının gündeme gelmemesi ilginç bulundu.

İyi Parti İzmir istifalarla sarsıldı İyi Parti İzmir istifalarla sarsıldı

sakarya 1711

SAKARYA'DAN ARAZİ ALIMINA ARACILIK ETTİ

Ümit Dikbayır, Meral Akşener'in İyi Parti Genel Başkanı olduktan sonra Sakarya'nın Kaynarca ilçesi Birlik Mahallesi'nde satın aldığı ve üzerine görkemli bir konut yaptırdığı arazi için de aracı olmuştu. Bölge sakinleri arazileri, "Meral Akşener'e komşu olmak isteyene fırsat" başlığıyla satmaya başladı.