CiddiGazete- Özellikle milyonlarca emekli neredeyse son bir yılı tek kuruş zam almadan geçirirken, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli AKP'ye seçim kazandırmanın derdine düştü.

MHP'nin grup konuşmasında 31 Mart seçimlerini AKP'nin kazanması için rakip siyasi partilere yüklenen Bahçeli, Ekrem İmamoğlu ile Zülfü Livaneli'yi de eleştirdi.

2024'ÜN İKİ DÖNÜM NOKTASI

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

- 2024 yılının ilk dönüm noktası 17 Mart 2024 tarihinde demokratik şölen havasında yapmayı planladığımız olağan kurultayımızdır. Kurultayımız huzurlu Türkiye'nin anahtarıdır, lider ülke Türkiye'nin adımıdır.

Ümit Özdağ'dan ilginç ziyaret Ümit Özdağ'dan ilginç ziyaret

- 2024 yılında bizi bekleyen ikinci siyasi dönüm noktası da 31 Mart Yerel Seçimleri'dir. Bugüne kadar 165 belediye başkan adayımızı ilan ettik. Üzerinde çalıştığımız diğer adaylarımızı da ilan edeceğiz.

"LİVANELİ SOYADLI BİR ZAT..."

- "Cumhuriyetin Aydınlık Yüzleri" ödül töreninde konuşan Livaneli soyadlı bir zat beş para etmez akılla çöreklenmiştir. 31 Mart'ta ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacakmış. Türkiye'de gerici ordu değil kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri vardır.

- Livaneli'nin çarpıtmasını gülümseyerek dinleyen İBB başkanından tek bir itiraz gelmemiştir. Alın birini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyettir.

- Millete gerici demek küfürdür. Türkiye'ye geriden bakmaktır. Millete gerici demek su katılmamış soysuzluktur. Firavunca sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim sandığın başında verecektir.

"MEVSİMLİK BELEDİYE BAŞKANI"

- Bizde laf cambazlığı emperyalizm candanlığı ve milli değerler cahilliği değil, milli değerlerle dolu bir yürek vardır.

- 31 Mart'ta İstanbul Allah'ın izniyle muradına kavuşacaktır. Mevsimlik belediye başkanlığı yapan boş zamanlarında belediyeye uğrayan, bunun dışında her taşın altından çıkan şahsa İstanbullu kardeşilerimin son yapacağı tezkeresini eline tutuşturup Saraçhane'den yollamaktır.