CiddiGazete- CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, seçime 3 gün kala CHP'den istifa ederek AKP'ye katıldı.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala partiler son seçim çalışmalarını tamamlamaya hazırlanırken Bitlis'te şoke eden bir gelişme yaşandı.

Yerel seçimlere 3 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, CHP'den istifa ederek AKP'ye katıldığını duyurdu.

Soyugüzel, AKP İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda bugünden itibaren CHP Bitlis belediye başkan adaylığından çekildiğini ve CHP'den istifa ettiğini söyledi.

İyi Parti'den kurultay açıklaması İyi Parti'den kurultay açıklaması

"ERDOĞAN'IN EMRİNDE OLACAĞIZ"

Selim Soyugüzel, düzenleyeceği mitingin saatinin bilgisi dışında değiştirildiğini söyleyerek, "Bu memleket hepimizin. Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız olan AKP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay'ı desteklemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız" dedi.

AKP ile omuz omuza pazar günü yapılacak seçimi kazanacaklarını belirten Soyugüzel, "Her zaman devletimizin milletimizin yanında yer alacağız. Güçlüyüz, kararlıyız, birlikte başaracağız. İstikrarlı şekilde çalışacağız. Yolumuz, bahtımız açık olsun" ifadelerini kullandı.

Soyugüzel, Bitlis'te dönen kirli oyunları, kapalı kapılar arasında kimlerin kimlerle beraber olduğunu herkesin gördüğünü söyleyerek, "CHP'nin miting saati Dem Parti'ye verildi. Kapalı kapılar arasında maddi pazarlıklar yapılarak bu verildi" iddiasında bulundu.