CiddiGazete- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, dün şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'da cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e bir grubun tepki göstermesiyle ilgili açıklamada bulundu:

CHP'li Bülent Tezcan zehirlendi CHP'li Bülent Tezcan zehirlendi

- Terör örgütleriyle mücadelemizde silahlı kuvvetlerimiz şu anda yoğun bir mücadeleyle iki günde 26 teröristi "ila cehenneme zümera." İnşallah daha da fazlasıyla bunları yok edeceğiz.

- Bu arada maalesef şehitlerimiz de var ama biz şuna inanıyoruz. "Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda, canı cananı bütün varımı alsın da Huda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda." Böyle inanıyoruz. Bütün şehit ailelerine özellikle sabrı cemil hatırlatıyoruz.

"SİZLERDEN BUNU BEKLİYORUM"

- Onlar şehit anneleri, şehit babaları. Makamları ali, sevgililer sevgilisi peygamberimize komşu. Bu yola böyle inandık, başımızı da böyle koyduk, böyle de yürüyeceğiz.

"31 MART'A HAZIRLANIYORUZ"

- Bir tanesi Manisa'da güya gövde gösterisi yapacak. Ne oldu, bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. Herkese yol geçen hanı demiyor. Sabırla inşallah 31 Mart'a hazırlanacağız. 31 Mart'a öyle hazırlanmalıyız ki, bunlar kapımıza uğramaya ne yüzleri gözleri olmaması lazım. Sizlerden bunu bekliyorum.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa Yunusemre ilçesindeki Saruhan Bey Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde gergin anlar yaşandı. Bir grubun cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik provokatif tepkisi gergin anların yaşanmasına neden olmuştu.