CiddiGazete- Bayram tatili için Monaco'yu tercih eden AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ramazan Bayramı'nda sunulan ücretsiz ulaşım sayesinde hayatında ilk kez Eminönü'ne gittiğini belirten bir liseli gencin sözleri vatandaşları öfkelendirmişken, Bursalı'nın paylaşımı bunun üzerine gelince tepkiler de sert oldu.

AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, Monaco Yat Kulübü'nde çektiği "ıstakoz" fotoğrafıyla gündeme gelen Şebnem Bursalı'ya, "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" sözleriyle sert eleştiride bulundu.

BİR DİĞER AKP'Lİ DE MALDİVLER'DE

AKP'nin eski Çankırı Milletvekili ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çankırı Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Filiz de ailece Maldivler'e tatile gitti.

Çankırı'da seçimi kazanan MHP'li rakibinden 28 puan fark yiyen Filiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, konuyla ilgili yaptığı yorumda şunları söyledi:

Eski AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bayram tatili için torun tombalak Maldivler'e gitmiş. Seçime kadar "kefenimizi giydik, bekle Kudüs..." Seçimden sonra "Şortlarımızı giydik, yallah Maldivler…"

HÜSEYİN FİLİZ'DEN AÇIKLAMA

Şebnem Bursalı, ıstakoz fotoğrafına gelen tepkilere sessiz kalırken, Hüseyin Filiz, Maldivler tatiliyle ilgili açıklama yaptı. Filiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Erdoğan'a sahte anket sundular Erdoğan'a sahte anket sundular

2018 yılında milletvekilliği görevimi tamamlamış durumdayım ve 2018'den bugüne kadar hiçbir yerde aktif görevim yok... (Belediye başkanlığı adaylığım dışında.)

Ayrıca 40 yıllık sanayici ve iş adamıyım...

Ailem ve torunlarımla yapmış olduğum bir tatil üzerinden maksatlı, haksız ve haddini aşan sözler söylüyorsunuz, torunlarım hakkında yorumlar yapıyorsunuz. Yapmayın!