CiddiGazete- Fatih Portakal, Sözcü TV ana haber bülteninde dikkat çeken ifadeler kullandı. İyi Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkarma kararını yorumlayan Portakal, İyi Partili ismi kızdıran yorumlarda bulundu.

Ümit Özdağ'dan ilginç ziyaret Ümit Özdağ'dan ilginç ziyaret

Fatih Portakal, İyi Parti ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hiç kimse de güvenmez. Hiç kimse de gitmez. Zaten hep diyorum zaten yanar döner bir partiden bahsediyorum. Güvenmiyorum İyi Parti'ye de. O 81 il kararına da çok fazla itibar etmiyorum. İletişim yolu bulacaklardır diye tahmin ediyorum."

"KÜSTAHLIK, HADSİZLİK..."

İyi Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Portakal'ın sözlerine tepki gösterdi. Poyraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Basın, ifade ve düşünce özgürlüğü tamam. Eleştiri karşısında eleştiriye tahammül de siyasi sorumluluğun parçasıdır. O da tamam. Aşağıdaki video ise küstahlık, hadsizlik ve kompleks dolu bir siyaset mühendisliği çabasıdır. Biz bu filmi seçimlerden önce de gördük. Ekranda kamusal bir görev yerine getirdiğini unutup dönemsel kariyer planlaması yapan bu hadsiz İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i, yöneticilerini, teşkilatlarını, oy veren seçmenini aşağılama cüreti göstermiştir. Mesleki ahlak yoksunu bu zat bizim nazarımızda şerefli basınımızın bir mensubu değil siyaseti dizayn etmeye çalışan bir aparattır" dedi.