CiddiGazete - Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi'nde perşembe akşamı karşı karşıya geleceği Bulgar ekibi Ludogorets'te teknik direktöre yol verildi.

Bir süredir kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren Ludogorets, teknik direktör Ivaylo Petev ile yollarını ayrıma kararı aldı.

7-1'LİK MAĞLUBİYET SONUNU HAZIRLADI

Konferans Ligi H Grubu'ndaki bir önceki maçta deplasmanda Nordsjaelland'a 7-1 mağlup olan Ludogorets'te Ivaylo Petev ismi tartışılmaya başlanmıştı. Bulgar medyasında yer alan haberlere göre 48 yaşındaki hoca bu ağır mağlubiyetin ardından yönetime istifasını sundu.

Nuri Şahin ile görüşülecek Nuri Şahin ile görüşülecek

Avrupa kupalarındaki en farklı mağlubiyetini alan Bulgar temsilcisinde yönetim ve teknik heyet istifa kararı aldı ve kulüpten yapılan açıklamada, "PFC Ludogorets'in tüm yönetimi ile spor ve teknik personel, perşembe günü Nordsjælland'a karşı alınan rekor mağlubiyetin ardından dakikalar sonra istifa etti" ifadelerine yer verildi.

TARAFTAR GRUBU REST ÇEKMİŞTİ

Bulgar ekibinin önemli taraftar gruplarından birisi olan "Green Boys Razgrad" yaptığı açıklamada, istifa kararı alan teknik heyetin kulübe dönmemesi halinde bir daha stadyuma girmeyeceklerini belirtti.

Taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Utanç verici mağlubiyetten sonra takımın kötü performansından en az sorumlu olan kişiler ve aynı fikirde olmadığımız tüm yönetim, takımdan ayrıldı. En başından beri kulüpte olan ve Ludogorets'in şu anda bu seviyede olması için her şeyi yapan bir kişi, bizim açımızdan hiçbir suçu olmadığını düşünürsek, tamamen haksız yere istifa etti. Bu nedenle Ludogorets'in spor ve teknik kadrosu tekrar dönene kadar stadyuma ayak basmayacağız" ifadelerine yer verildi.

Ludogorets’in ligde FK Arda karşısında aldığı 0-0'lık beraberlik bardağı taşıran son damla oldu. Bu maçın ardından Ludogorets, lider Lokomotiv'in 6 puan gerisinde 24 puanla beşinci sırada yer aldı.

TAKIMI YARDIMCILARI ÇALIŞTIRDI

Petev, bugün idmana çıkmazken takımı yardımcıları Svetoslav Dyakov ve Ivan Tsvetkov çalıştırdı.