CiddiGazete- Galatasaray, lideri olduğu Süper Lig'in 35. haftasında bugün Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde giren sarı kırmızılılar ekip, yenemediği 2, puan kaybı yaşadığı 4 takımdan biri olan Sivasspor karşısına rekor için çıkacak.

Fenerbahçe'nin 1988-89'daki 93 puanlık sezon rekoruna geçen hafta ortak olan Galatasaray, bugün yenilmezse yeni rekorun sahibi olacak. Sarı kırmızılı ekip Sivasspor maçını kazanırsa, Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 7'ye çıkaracak.

SON KAYIP SİVAS'TA

Son 15 maçını kazanan ve lig tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalayan Galatasaray, son puan kaybını Ocak 2024'te Sivas'taki 1-1'lik maçta yaşadı. Tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Hatay karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 22 lig maçında 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Rams Park'taki 17 lig maçını da kazanan Galatasaray, sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım. Sarı kırmızılı ekip, taraftarı önündeki son 34 maçında 32 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Ziyech, Barış Alper, Icardi

Adana Demirspor'a 1 yıl men Adana Demirspor'a 1 yıl men

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, Charisis, Caktas, Turgunboev, N'Jie, Manaj