CiddiGazete- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bugün Manchester United'ı konuk edecek.

Sarı kırmızılı ekip, Bayern'in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Kopenhag'ın ardından 3. sırada. Manchester United ise 1 galibiyet ve 3 puanla son sırada. Sarı kırmızılılar ekip bugünkü maçı kazanması durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

Fenerbahçe'de seçim sonuçlandı Fenerbahçe'de seçim sonuçlandı

FARK 4 PUAN OLACAK

Galatasaray kazanırsa puanını 7'ye çıkaracak ve İngiltere'de 3-2 yendiği Manchester United ile farkı 4 puana çıkarıp en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi'ne vize alacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Sarı kırmızılı takım, Manchester United maçı öncesi A Grubu'nda 4 maç sonunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Galatasaray'ın bulunduğu A Grubu'nda Bayern Münih lider olarak çıkmayı garantiledi. Alman takımı 4 maçta 12 puan topladı. İkinci sırada bulunan Kopenhag ve Galatasaray'ın 4'er puanı bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor.

İkinci sırada bulunan Kopenhag ve Galatasaray'ın 4'er puanı bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor. Cimbom, Manchester United karşısında galip gelir, Kopenhag da Bayern Münih maçında kaybederse Galatasaray'a Kopenhag ile deplasmanda oynayacağı maçta üst tur için 1 puan yetecek.

İLK DÜDÜK SAAT 20.45'TE ÇALACAK

Rams Park'taki Galatasaray- Manchester United karşılaşması saat 20.45'te başlayacak. Maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.