CiddiGazete- Eski eşi Hayriye Aylin Alkutay ile görüşmek isteyen M.A, ailesiyle yaşayan Alkutay'ın Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi'ndeki evine gitti.

Çıkan tartışmada M.A, yanında getirdiği pompalı tüfekle Aylin Alkutay ile olaya müdahale eden erkek kardeşleri Ahmet Emre ve Murat Alkutay'a ateş etti.

"YAVRULARIM GİTTİ"

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Hayriye Aylin Alkutay'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Alkutay kardeşler ise ambulanslar hastaneye kaldırıldı. Zanlı, olayda kullandığı pompalı tüfekle gözaltına alındı.

Öte yandan çiftin 2 ve 4 yaşında iki çocuklarının olduğu öğrenildi. Anne Keziban Alkutay, "Yavrularım gitti, çıkmasın o içeriden" diyerek gözyaşı döktü.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN TAZİYE MESAJI

Ülkü Ocakları genel merkezi, Alkutay'ın hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

- Çok üzgünüz...

- Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Başkanlığımızın Yöneticilerinden Aylin Alkutay eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir.

- Kardeşimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.