CiddiGazete- Acil serviste yaşanan olayın ardından; güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıkması sonrası tedbiren görevden uzaklaştırılan Uzman Çavuş Ali A. hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri kaldırıldı.

Olayın taraflarından Pratisyen Hekim Tahir T. 10 gün izin aldı. Yaşanan gerginlik nedeniyle olayı kamuoyuna yanlış aksettiren doktor hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Uzman çavuşu ameliyatı sonrasında taburcu olma esnasında hastane içinde alkışlayan grup ve organize edenler hakkında da idari soruşturma açıldı.

KAPIYI KİLİTLEYENLER HAKKINDA SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Hastane yönetiminin, uzman çavuşun taburcu olması esnasında hastanenin arka kapısından çıkarılması yönündeki talebini hiçe sayan ve kapıyı kilitleyen görevliler hakkında da idari soruşturma devam ediyor.

PRATİSYEN HEKİMİN TUHAF HAREKETLERİ KAMERAYA YANSIDI

Acil serviste görevli Pratisyen Hekim Tahir T., uzman çavuşun kendisine saldırdığını iddia etmiş, ortaya çıkan video görüntülerinde ise olayın Tahir T.'nin anlattığı gibi gerçekleşmediği anlaşılmıştı. Dr. T.'nin, videoda ilginç hareketler yaparak uzman çavuşa hakaret ettiği, ittiği, arkasından koşarken askerin müdahalesi olmadan kendi kendine düştüğü görüldü. Bu gelişme üzerine uzman çavuş hakkındaki görevden el çektirme kararı kaldırıldı ve bugün işbaşı yaptı.