CiddiGazete- Büyükçekmece'deki evinde yılbaşı partisi veren Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, havai fişeği elinde tuttuğu sırada patlaması nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

29 yaşındaki futbolcunun yüzünde ve gözünde ciddi yaralanmalar olduğu bildirildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Omar'ın geçirdiği talihsiz kazanın ardından ilk müdahalesi yapıldı, uzman doktorların gözetiminde durumu takip ediliyor. Şu an ameliyata alındığına dair haber doğru değil. Çok şükür, bilinci yerinde ve hayati tehlikesi yok. Biz de bekliyoruz, gelişme oldukça sağlıklı bilgi vereceğiz.

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak, teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcı antrenörlerimiz, idari ekibimiz ve takım kaptanımız Arda, Omar'ın yanında hastanede bekliyor."

GALATASARAY'A YAZ DÖNEMİNDE GELDİ

Galatasaray’ın 17 Ağustos’ta transferini KAP’a bildirdiği Omar Elabdellaoui, 1991 yılında Norveç'te dünyaya geldi. 29 yaşındaki sağ bek, profesyonel futbol hayatına Manchester City'nin altyapısında başladı. Daha sonra ise sonra 2012 yılında Feyenoord'a kiralandı.

Tecrübeli futbolcu, Hull City ve Olympiakos formaları da giydi.

Omar Elabdellaoui, bu sezon 10'u Süper Lig'de olmak üzere toplam 13 resmi maçta forma giydi ve bin yedi dakika sahada kaldı.