CiddiGazete

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Trabzonspor Kulübü'nden gönderilme kararı, kenti ayağa kaldırdı. Binlerce bordo-mavili taraftar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne akın ederek yönetim aleyhine slogan attı. İl Emniyet Müdürü de tesislere gelerek taraftarların içeriye girmemesi için alınan önlemleri bizzat denetledi.

Twitter'da #ÜnalHocamYanındayız Hashtag'i kısa sürede 100 bin paylaşımla Türkiye'nin zirvesine yerleşti. Bu kadar etkili tepkilere rağmen havuz medyasının temsilcileri, Trabzon'daki olayları ve Ünal Karaman'a verilen desteği görmezden geldi.

HİÇBİRİ TEK SATIR YAZMADI

Başta sabah.com.tr olmak üzere hükümet yanlısı yayın yapan atv, aSpor, Hürriyet ve Milliyet'in internet siteleri, Trabzonspor'daki gelişmelerle ilgili tek satır yazmadı.

SPOR MU SİYASET Mİ?

Ünal Karaman'ın takımdan gönderilmesini Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın desteklediği, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ise kalması yönünde tavır koyduğu öğrenildi. Sporun ötesine geçen Trabzon'daki olayların, Soylu'nun Trabzon'a gelip taraflarla yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

HABER61'DEN FIKRA GİBİ HABER!

Öte yandan, Trabzon merkezli yayın yapan haber61.com isimli internet sitesi, Ünal Karaman'ın yeni yıl kutlaması için tesislerde personelle tokalaştığını, bunun da ayrılık olarak yorumlandığını iddia ederek, fıkra tadında bir habere imza attı.

YÖNETİM DE AÇIKLAMA YAPMADI

Yandaş medyanın yanısıra, Türkiye'nin gece gündeminin ilk sırasına yerleşen Ünal Karaman'la ilgili Trabzonspor Kulübü'nden de resmi bir açıklama yapılmadı.