CiddiGazete- Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, rakip sahada karşılaştığı Pendikspor'u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakem Abdulkadir Bitigen'i eleştirdi.

Karşılaşmada penaltılarının verilmediğini savunan İsmail Kartal, şöyle dedi:

- Bu maça da en iyi şekilde hazırlandık. Maç başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Yine sakatlık oldu. O bizi biraz sarstı. Yaptığımız değişikliklerle ilk yarıyı 2-0, maçı 5-0 bitirdik. Daha farklı olabilirdi.

- Sonuçta bir de verilmeyen penaltı var. Maçın skoru 5-0 ama ne verilmesi gerekiyorsa verilir. Penaltı almamız için daha ne olacak? Allah aşkına diyorum bak Allah aşkına...

- Bize de rakiplerimize de net olsunlar, dürüstçe ne görüyorlarsa çalsınlar. 5-0 kazandık ama oradaki penaltının verilmemesi çok düşündürücü bence...

Hamit Altıntop güldürme milleti Hamit Altıntop güldürme milleti

"BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

İsmail Kartal, yaşanan sakatlıklarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Birinci dakikada 2 sakat veriyoruz. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Hiç de tahmin etmeyeceğimiz oyuncular. Bunu anlayamıyorum, çözemiyorum. Bir şanssızlık, bir terslik var. Çok şükür ki bir şekilde maçları kazanıyoruz. Çok iyi çalıştığımız için gerçekten takım olarak mücadele ediyoruz. İstediğimiz oyunu oynuyoruz. Sakatlanan oyuncularımızı en iyi şekilde aramıza tekrar katarız. Yolumuza devam etmek istiyoruz."

Sakat futbolcuların durumu hakkında İsmail Kartal, "Samet'in çok bir şeyi yok. Kramp girmiş. Tedbir amaçlı. Becao 'Hafif ağrım var' dedi. Tedbir amaçlı oyundan aldım. Fred'in durumu belli değil. Yarın belli olacak" ifadelerini kullandı.