CiddiGazete- Ünlülerin servetlerini paylaşan site, Celebsrevealed.com'a göre Türkiye’nin en zengin 5 oyuncusu belli oldu. Listedeki isimler dikkat çekti.

Settar Tanrıöğen taburcu oldu Settar Tanrıöğen taburcu oldu

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı ‘Aile’ dizisindeki ‘Devin’ karakteri ile adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, listeye beşinci sıradan giriş yaptı. Sarıkaya'nın serveti 6 milyon dolar yani 186 milyon TL.

Listenin dördüncü sırasında ise Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ve oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Hande Erçel var. Hande Erçel'in serveti ise 8 milyon dolar yani 249 milyon TL.

Listenin üç numarası Can Yaman. Zaman zaman gazetecilerle ve hayranlarıyla yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Yaman'ın serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

İkinci sırada ise Meryem Uzerli var. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteri ile hafızalara kazınan Uzerli'nin serveti 320 milyon TL.

Listenin birinci sırasında ise son olarak Serenay Sarıkay ile başrolünü paylaştığı ‘Aile’ dizisindeki 'Aslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ var. Tatlıtuğ'un serveti 15 milyon dolar yani 466 milyon TL.