CiddiGazete- Muhabere Yarbay G.Ü.'nün ankesörlü arama üzerinden hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında açığa alınma kararının kendisine bildirilmesi üzerine intihar ettiği belirtildi.

Danıştay'ta başkanlık seçimi yapıldı Danıştay'ta başkanlık seçimi yapıldı

Hayatına son vermeden önce Yarbay G.Ü. tarafından yazıldığı iddia edilen mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

- Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kutsal benliğine ve mümtaz karakterine yıllardır yapılan alçak saldırıların hepimiz farkındayız.

- Yakın çevremin de bildiği üzere herhangi bir inanç sistemine bağlı değilim, inandığım ve bildiğim tek gerçek Türk milletinin ve kültürünün yüksek karakteridir.

- FETÖ ve PKK başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm terör örgütlerini lanetliyorum.

- Hemşehriciliğin, tarikatçılığın ve hizipçiliğin olmadığı, sadece Türk vatandaşı olmanın aidiyet duygusu için yeterli olduğu bir ülke hayal ediyorum.

ÇANAKKALE'DE DEFNEDİLDİ

Yarbay G.Ü. mektubunda genç askerlere, "her hareketlerini kayıt altına almaları ve telefonlarına gelen cevapsız çağrılarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmaları gerektiği" tavsiyesinde bulunuldu. G.Ü.'nün cenazesi dün memleketi Çanakkale'de toprağa verildi.