CiddiGazete- İyi Parti'de Meral Akşener'in aday olmadığı olağanüstü genel kurulda üç rakibini geride bırakarak genel başkan seçilen İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı.

Uğur Poyraz'dan suç duyurusu Uğur Poyraz'dan suç duyurusu

Mazbata 30Ni2Dervişoğlu, TBMM Grup Başkanlığı'nda düzenlenen törende mazbatasını alarak resmen İyi Parti Genel Başkanı oldu.

Meral Akşener milletvekili olmadığı için İyi Parti TBMM Grup Başkanı olan Koray Aydın'ın görevi, Müsavat Dervişoğlu'nun mazbatasını almasıyla sona erdi.

DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI

Mazbata töreninde Devlet Bahçeli'nin bugünkü konuşmalarıyla ilgili değerlendirmesi sorulan Müsavat Dervişoğlu, "Böyle polemiklerle gündemi meşgul etmenin lüzumu yok. Ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım. Hayatımın hiç bir döneminde maksadını aşan ifadelerde bulunmadım. Bir iki hariç. Üzerimizde hakkı var. Ben onların hiç birini yok sayamam. Bu sözler üzerinden de koca bir camianın kalbini kıramam" dedi.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YARIN

Öte yandan partideki devir teslim töreni ise yarın (çarşamba) olacak. İyi Parti Genel Merkezi'nde saat 12.00'de düzenlenecek devir teslim töreniyle Dervişoğlu görevi Meral Akşener'den devralacak.

Devir teslim töreninin ardından Müsavat Dervişoğlu ve parti yönetimi, saat 15.00'te  Anıtkabir'i ziyaret edecek.