CiddiGazete- Babası Ali Haydar Baş'ın vefatından sonra Bağımsız Türkiye Partisi'nin başına geçen 31 yaşındaki Hüseyin Baş, dün katıldığı canlı yayında, "Beni Millet İttifakı"na alın çağrısı yaptı.

Millet İttifakı'na girme konusunda Saadet Partisi'yle olumsuz diyalog yaşamasının ardından Hüseyin Baş'a İyi Parti kapı açtı.

İyi Parti'nin geçen hafta yaptığı Meclis grup toplatında parti rozeti takan ve aynı gün sözcü olarak atanan Kürşad Zorlu, "Meral Akşener ve İyi Partimiz sizleri Millet İttifakı'nda görmekten mutluluk duyacaktır" dedi.

Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sayın @huseyinbas_BTP görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır."

MERAL AKŞENER'DEN HÜSEYİN BAŞ'A TELEFON

Hüseyin Baş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün kendisini aradığını ve bir araya geleceklerini söyledi. Baş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Meral abla aradı. Yarın bizi ziyaret edecekler kendileri. Millet İttifakı bugün itibariyle bize bir yakınlaşma göstermiş oldu. Yarından sonra süreç daha da netleşecek."

AKŞENER'İ ZİYARET ETMİŞTİ

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Coronavirüs geçiren Meral Akşener'i 14 Şubat'ta ziyaret etmişti.

Akşener, Hüseyin Baş'ı, "Yaşlılarla bulunmak nasıl bir şey" diyerek karşılamış, Baş da Akşener'e, "Yaşlı göremiyorum ki burada" diye cevap vermişti.