CiddiGazete- Ordu'nun Gülyalı ilçesinde pazar günkü seçimin ardından kutlama yapan AKP'liler ile İyi Parti Gülyalı İlçe Başkanlığı binası önünde bulunanlar arasında tartışma çıktı.

Sözlü atışmanın kavgaya dönüşmesiyle İyi Parti Üyesi Erhan Kurt, konvoydaki AKP'liler tarafından üç yerinden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

uğur po1

CENAZE TÖRENİNE UĞUR POYRAZ DA KATILDI

Kurt için Sayaca Mahalle Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İyi Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Erhan Kurt'un cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.

ZANLININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Erhan Kurt'u kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan E.K. (17), sevk edildiği Ordu Adliyesi'nde çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınanlardan R.Z. (39) adli kontrol şartıyla, S.K. (46) ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

E.K. ifadesinde, yol kenarında bekleyen Erhan Kurt'un kendilerine el kol hareketi yaptığı sırada aralarında tartışma çıktığını iddia ederek, "Ağız münakaşası yaşadık. Küfür edince bıçakladım. Yaşanan olaydan dolayı pişmanım" dedi.