CiddiGazete- Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0 sona eren Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Oyun içi organizasyonuyla golü bulduklarını belirten İsmail Kartal, "Devre arasında oyuncularıma topun hızını artırmamız gerektiğini söyledim. Daha tempolu oynadık ve daha iyi, net pozisyonlar bulduk. İkinci golden sonra birkaç net pozisyonumuz vardı. Sonuç olarak 3 puan için geldik, 3 puanı aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

"BİRAZ YORULDUM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, "Hemen hemen 3 aydır görevdeyim. 4-5 sefer evime gittim. Biraz yoruldum, bu arada eve gidip biraz kafamı dağıtmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKES FRİKİK ATABİLİR"

Beşiktaş 90+7'de kazandı Beşiktaş 90+7'de kazandı

İsmail Kartal, serbest vuruş konusunda bir listesi olup olmadığı yönündeki soruyu şöyle cevapladı: "Her maça göre herkes frikik atabilir, değerlendiriyoruz. İrfan bugün iğneyle oynadı, o atamadığı için kim atması gerekiyorsa ona attırdık."

Kent'e neden sağ kanatta görev verdiğine yönelik sorunun cevabı ise şöyle oldu: "Oyun içinde değişiklik yapıyoruz. Kent en iyisini yapmaya çalışıyor, solda oynayacak diye bir şey yok. Sonuçta bir kanat oyuncusu."

"DOKUNUŞUNUZ YOKSA OLMAZ"

Ligde lider olduklarını ve başkalarının durumuna bakmadıklarını vurgulayan Kartal, "Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Hücum ederken savunmayı, savunmadayken hücumu düşünmek bizim oyun anlayışımız. Meslektaşlarımız bizim arkadaşımız. Kalite farkı tabii ki önemli, o konuda haklılar ama kalite farkı var diye buradaki güçlü oyunu unutmamak gerekir. Bu oyun nasıl oluşturuldu.

Bu takım geçen sene farklı sistemde oynuyordu. 10 farklı oyuncu gelmiş. İsterseniz en iyi oyuncuları getirin sizin bir dokunuşunuz yoksa olmaz. Ekibimizle çalışıyoruz. Kendimize oyun planı yarattık. Bunun B ve C planları da var" dedi.