CiddiGazete- Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında ağırladığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Masuaku'nun 15. dakikada frikikten bulduğu gol, Kartal'a yeni yıl hediye oldu.

BEŞİKTAŞ HIZLI BAŞLADI

Siyah- beyazlı ekip, 13. dakikada gole çok yaklaştı. Weghorst'un pasıyla arka direkte topla buluşan Kevin N'Koudou, bomboş pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

MASUAKU DİREKT KALEYE GÖNDERDİ

Beşiktaş, aradığı golü 15. dakikada buldu. Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta direkt kaleyi gören Masuaku, skoru 1-0 yaptı.

Siyah- beyazlı takım, 40. dakikada bir kez daha gole yaklaştı. N'Koudou'nun çizgiye inip arkaya çevirdiği topa Cenk dokundu; açılan topa Weghorst kafayı vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti. Beşiktaş ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Adana Demirspor oldu.

49. dakikada Adana Demirspor'da Henry Onyekuru ceza alanında topla buluşup sol çaprazdan şutunu çekti ancak top üstten autta gitti.

69. dakikada Yusuf Sarı, oyuna girer girmez uzak mesafeden kaleyi yokladı; meşin yuvarlak direkten geri döndü.

OYUN HIZLANDI

Maçın temposu daha da artarken, Beşiktaş 70. dakika içinde iki kez gole yaklaştı. Önce Weghorst'un sağ çaprazdan vuruşunu Ertaç kurtardı, sonra da Redmond'ın çevirdiği topta N'Koudou'dan önce savunma araya girip golü engelledi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Beşiktaş karşılaşmayı 1-0 kazandı ve puanını 26'ya yükselterek beşinci sıraya çıktı. Adana Demirspor ise bu sezon Süper Li'de ikinci yenilgisini aldı.