CiddiGazete- Aylardır kamuoyu karşısına çıkmamasının ardından hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Kate Middleton yayınladığı videoda yaptığı açıklamada, yılın başında Londra Kliniği'nde geçirdiği karın ameliyatı sırasında kanserin keşfedildiğini söyledi. Galler Prensesi, "önleyici kemoterapi" gördüğünü duyurdu.

TikTok fenomeni öldürüldü TikTok fenomeni öldürüldü

42 yaşındaki Middleton kanserin erken teşhis edildiğini ancak "büyük bir şok yaşadığını" dile getirdi. Video mesajında haberi alması sonrası "inanılmaz derecede zorlu birkaç ay" geçirdiğini söyledi.

"TEDAVİNİN ERKEN AŞAMALARINDAYIM"

Prenses Kate, 2 dakika 15 saniyelik video mesajında kemoterapi gördüğünü de söyleyerek şöyle dedi: "Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım."

"UMUDUNUZU KAYBETMEYİN, YALNIZ DEĞİLSİNİZ"

Prenses, video mesajında kanserin türüne ilişkin bilgi vermedi; "İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum" diye konuştu. Middleton şöyle devam etti: "Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz."

Middleton küçük çocuklarının psikolojisi için de hassas bir şekilde konuyu eşi William ile yürütmeye çalıştıklarını anlattı ve ailesinin "biraz zamana ve mahremiyete" ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kate Middleton'ın çocukları ile paylaştığı fotoğrafı sonrası çeşitli senaryolar dile getirilmişti. Prenses hakkında çok sayıda komplo teorisi ortaya atılmıştı.