CiddiGazete- Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı netleşti. Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü Adıyaman'da olacak. Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci gün ise İstanbul'a geçecek. Kılıçdaroğlu TBMM'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da da Ankara'ya gidecek ve 24 Nisan'da Kars ve Uşak'ı ziyaret edecek. 25 Nisan’da ise Ordu ve Burdur buluşmalarında, 26 Nisan'da da Van ve Nevşehir'de miting yapacak.

Kılıçdaroğlu buradan sonra 1 Mayıs'a dek sırasıyla Balıkesir, Tekirdağ, Giresun, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye'ye gidecek. Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Nisan'da İzmir'de geniş katılımlı "millet buluşması" gerçekleştirecek.

1 MAYIS'TA MANİSA VE ZONGULDAK

Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda madencilerin kentleri Manisa ve Zonguldak'ta olacak. Kılıçdaroğlu sırasıyla Muğla, Erzurum, Eskişehir, Niğde, Denizli, Edirne, Erzincan ve Bursa'yı ziyaret edecek. 7 Mayıs'ta ise Kılıçdaroğlu, büyük İstanbul buluşmasını gerçekleştirecek. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, ardından memleketi Tunceli ve Elazığ'da olacak. 9 Mayıs'ta Bolu, Düzce, Sakarya programı olan Kılıçdaroğlu sonrasında Aydın, Kütahya ve Sivas'a gidecek. Samsun ve Antalya'ya ziyaretlerinin ardından Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs'ta Ankara'da son mitingini gerçekleştirecek. İşte Kılıçdaroğlu'nun programı:

21 Nisan Cuma: Adıyaman

22 Nisan: İstanbul

23 Nisan: Ankara

24 Nisan: Kars, Uşak

25 Nisan: Ordu, Burdur

26 Nisan: Van, Nevşehir

27 Nisan: Balıkesir, Tekirdağ

28 Nisan: Giresun, Kocaeli

29 Nisan: Kayseri, Osmaniye

30 Nisan: İzmir

1 Mayıs: Manisa, Zonguldak

2 Mayıs: Muğla, Erzurum

3 Mayıs: Eskişehir, Niğde

4 Mayıs: Denizli, Edirne

5 Mayıs: Erzincan

6 Mayıs: Bursa

7 Mayıs: İstanbul

8 Mayıs: Tunceli, Elazığ

9 Mayıs: Bolu, Düzce, Sakarya

10 Mayıs: Aydın, Kütahya

11 Mayıs: Sivas

12 Mayıs: Samsun, Antalya

13 Mayıs: Ankara