AKP, MHP ve İyi Parti'den ortak önerge AKP, MHP ve İyi Parti'den ortak önerge

CiddiGazete- İyi Parti'nin 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimli kurultayı için kulis çalışmaları hızlandı.

Müsavat Dervişoğlu, Mehmet Tolga Akalın ve Günay Kodaz'ın yanısıra Koray Aydın'ın da genel başkanlık koltuğu için yarıştığı İyi Parti'de daha önceki gerginlikler siyasi manevralarla yatıştırıldı.

Koray N215Koray Aydın, diğer illerden de katılımın olduğu İstanbul'daki toplantıda bazı üst kurul delegeleri ve GİK'e girmeyi umut eden partili partisiz isimlerle bir araya geldi.

Koray Aydın'a destek veren isimlerin Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlediği organizasyonda ilginç isimler de yer aldı.

Koray 21N4İLK SIRADA HAYRULLAH NUHOĞLU

20 Eylül 2020'de yapılan 2. olağan kurultayda büyük kavgaların yaşanmasına neden olan "yazılmayacaklar" listesinin ilk sırasında yer alan İstanbul eski milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'nun da Koray Aydın'a destek vermeye gelmesi dikkati çekti.

O LİSTEYİ KİM YAZDI

İyi Parti'nin 2. olağan kurultayında üst kurul delegelerinin kaldığı otelde dağıtılan "GİK'e girmemesi için üstü çizilecek isimler" listesi ciddigazete.com'a ulaştı. Skandal liste önce inkâr edildi, daha sonra listenin bilgisayar çıktısı alınarak el altından üst kurul delegelerine dağıtıldığı da görüldü.

SKANDAL, KURULTAYIN ÖNÜNE GEÇTİ

Listenin Koray Aydın'ın talimatıyla hazırlanıp kendisine yakın üst kurul delegelerine verildiği söylendi. İşte 2. olağan kurultaya damga vuran ve o gün Türkiye'nin konuştuğu CiddiGazete.com'un özel haberi:

İYİ Parti kurultayında operasyon İYİ Parti kurultayında operasyon