Etiler'de bulunan ünlü et lokantası Nusret'te yapılan şov sırasında, alevlerin aniden parlaması sonucunda bir kadın turistin kıyafetleri tutuşmuş, vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın, hastaneye kaldırılmıştı. Olayda 3 turist ve 2 çalışanın da çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu.

Bu kazanın ardından restoranın sahibi Nusret Gökçe bir açıklama yaptı.

Gökçe açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Dostlarım,

Dün akşam Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaşadık. Büyük emekler vererek bugünlere getirdiğimiz işimizin en önemli parçası olan misafirlerimizi ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmek isterim. Her şeyden önce kişisel üzüntümü ifade ediyorum. Misafirlerimizi İstanbul’da bulundukları farklı mekanlarda ziyaret ettim. Onların nihai sağlıklarına kavuşabilmeleri için her türlü desteği bizzat yürütüyor olacağım.

Çalışma hayatım boyunca velinimetim olarak düşündüğüm misafirlerimizi, güzel lezzetlerin yanı sıra sorumluluk ve iyi niyetimizi de son noktasına kadar sunarak ağırlamaya devam edeceğiz. Ayrıca belirtmek isterim ki; söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk. Hiçbir görsellik benim ve ailem olarak nitelendirdiğim ekibim için misafirlerimizin sağlığından, güveninden ve keyfinden önemli değildir.

Saygılarımla. Nusret Gökçe"