CiddiGazete- Daha önce Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan milli futbolcu Merih Demiral, depremzedeler için harekete geçti.

İtalya Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, Ronaldo’nun Juventus’ta giydiği formanın açık arttırma yöntemi ile satışa çıkarılacağını ve elde edilecek gelirin Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne bağışlanacağını duyurdu.

Depremin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı, “Sıcak evimizde olmaktan utanır olduk. 24 saat geçmesine rağmen insanlarımız bu soğukta hâlâ göçük altında. Lütfen bir an önce ulaşın o insanlara. Lütfen” mesajı ile üzüntüsünü dile getiren Merih Demiral, depremzelere yardım eli uzatmak için harekete geçti.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından peş peşe şu mesajları paylaştı:

“Az önce @Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere @ahbap'a bağışlanacaktır.”

“Biraz önce kardeşim @PauDybala_JR ile de konuştuk. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla @ahbap'a bağışta bulunulmasını rica etti.”

“Şimdi de @bonucci_leo19 ile konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi.”

“Saat 15.00 itibariyle açık artırmalarda formalara verilen en yüksek teklifler @vefakuzu ve @Mehmettumbull tarafından verilmiştir ve aşağıdaki şekildedir:

RONALDO

En yüksek teklif: 1.062.242 TL (52.500 EU)

BONUCCİ

En yüksek teklif: 300.000 TL (14.824 EU)

DYBALA

En yüksek teklif: 350.000 TL (17.295 EU)

“Tekliflerinizi bugün saat 22.00'a kadar @TeamDemiral ve [email protected] üzerinden iletebilirsiniz.”