CiddiGazete- Karabük Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'nin AKP ile ilgili yaptığı yorum gündem oldu.

Rafet Vergili, konuk olduğu bir televizyon programında ittifak ortakları AKP için şunları söyledi:

"AK Parti siyaseti, herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. Şu andaki arkadaşlarımızın pozisyonu bu. Bunu o kadar gizli saklı yaparlar ki normal AK Partili olan vatandaşlar onu görmez. Bunları söyleyen artık biz olduk Karabük'te. Ondan sonra Karabüklü bunları görmeye başladı."

BAHÇELİ'YE ŞİKAYET ETTİLER

MHP'li Vergili'nin sözlerinin ardından sosyal medyada AKP'ye yakınlığıyla bilinen bazı isimler harekete geçti.

AKP'li sosyal medya trolü Furkan Bölükbaşı görüntüleri paylaşıp, "Tek kelimeyle Cumhur İttifakı ruhuna ihanet. MHP'nin de bu sözlerden rahatsız olduğuna adım gibi eminim. Gerekli süreçleri mutlaka yürüteceklerdir" dedi.

AKP'ye yakın gazeteci Taha Hüseyin Karagöz de "Sayın Bahçeli'nin bu gibi durumlarda tavrının ne olduğunu hepimiz biliyoruz" ifadelerini kullandı.

VERGİLİ YENİDEN ADAY

Karabük'te Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ve MHP, seçime kendi adaylarını göstererek girecek.

Mevcut başkan Rafet Vergili'nin yeniden girdiği seçimde AKP'nin adayı Özkan Çetinkaya oldu.

AKP Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye meclis üyeliği ve son olarak AKP Karabük Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan Çetinkaya, kentte seçim çalışmaları kapsamında yaptığı son konuşmasında "İnşallah 31 Mart'ta buradaki bakımsızlıktan, ilgisizlikten çökmüş bu tozlu yıpranmışlıktan inşallah 31 Mart'ta kurtulalım" ifadesini kullandı.

İBB cephesinin gözü kurultayda İBB cephesinin gözü kurultayda

Rafet Vergili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özkan Çetinkaya'nın adaylığını duyurmasının ardından AKP'li ismin FETÖ'yle iltisakı üzerine de açıklamalarda bulunmuştu.