CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Yaşasın gıcıklık" diyerek tarif ettiği muhalif tavra eski gözdesi Murat İde'den aynı tonda karşılık geldi.

Meral Akşener için daha önce Hozan Dino'ya ait Kürtçe "Em Zarokên bê navin" adlı şarkıyı Türkçe'ye çevirerek "Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal" diyen Murat İde, şimdi de Akşener'in kavgalı olduğu Ekrem İmamoğlu için şarkı yaptı.

Kurultayda imza yalanı Kurultayda imza yalanı

İyi Parti Genel Merkezi'nde "akçe" kavgasının yaşandığı günlerde görevine son verilen ve Meral Akşener'le görüştürülmeyen Murat İde, bu kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için şarkı yaparak "intikam" aldı.

Şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan İde, "Gözlerin kapalı dinle İstanbul... Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı... Helali hoş olsun..." ifadelerini kullandı.

"TEK BAŞIMA YAZMADIM"

Şarkısı hakkında açıklamada bulunan Murat İde, şunları söyledi:

"Bu sözleri nasıl yazdınız diye soruyorlar. Ben tek başıma yazmadım. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum Sayın Meral Akşener'in, Ekrem bey ile ilgili son 5 yıllık konuşmalarından süzüldü bu sözler."

Akşener daha önce Ekrem İmamoğlu'nun yüzünde ablasının "Rabbi Yessir" gördüğünü, kendisinin de "Fatih"e benzettiğini söylemişti.