CiddiGazete- Rıdvan Dilmen, Rüştü Reçber ve Mesut Özil, "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Dinleyicilerin sorularına cevap veren eski milli kaleci Rüştü Reçber, ilginç açıklamalar yaptı.

"SON 1 YILDIR ORADA NE YAPTIĞIMI BİLMİYORDUM"

Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonundaki, TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü görevinden dün itibarıyla ayrıldığını açıkladı.

Kariyerinden bahsederken "TFF'deki görevimden dün istifa ettim" diyen Rüştü Reçber, "Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ayrılmamla ilgili kötü bir düşüncem yok. Ben TFF'de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamanlar oluyor" dedi.

Dünya Kupası'yla ilgili görüşlerini de dile getiren Rüştü Reçber, "Favorim Brezilya'ydı. Messi eski takım arkadaşımdı. Benim Barcelona dönemimde altyapıdan yeni gelmişti A takıma. Brezilya olmazsa Arjantin olsun istiyordum. Messi, Pele ve Maradona'nın yanına ismini yazdırdı. Dünya Kupası'nı alarak koleksiyonunu tamamladı" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN: "FENERBAHÇE KESİN ŞAMPİYON OLUR" DİYEMEM

Türk futbolunun efsane ismi Rıdvan Dilmen de Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi. Dilmen, "İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur ama 'kesin olur' diyemem, favori olarak görüyorum" dedi.