CiddiGazete- Süper Lig'in 15 haftasında oynanan Gaziantep FK- Beşiktaş maçının ilk yarısında çok tartışılan bir pozisyon yaşandı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Kevin N'Koudou ile Stelios Kitsiou arasındaki ikili mücadele sonrası, iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı.

VAR'DA İZLEDİ KARAR DEĞİŞMEDİ

N'Koudou rakibine kafasıyla müdahalede bulunurken Kitsiou o hareket sonucu yere düştü. Yaşanan gerilimin ardından N'Koudou'ya sarı kart çıktı. Gaziantepli oyuncular ve teknik heyet pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini söyleyerek uzun süre itiraz etti.

Ardından hakem Atilla Karaoğlu, VAR'dan gelen uyarı sonrası kenara gelerek pozisyonu izledi ancak sarı kart kararını değiştirmedi. Yaşananlar sonrası sosyal medyada büyük tartışma yaşandı. Pozisyonun çok net kırmızı kart olması gerektiğini söyleyen yorumcular Atilla Karaoğlan'a tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta ikinci yarı başlarken Nkoudou ve Atiba oyundan çıktı, yerlerine Salih Uçan ile Redmond girdi.

EROL BULUT: HAKEM KIRMIZI KART VERMEDİ, VEREMEDİ

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, pozisyonu değerlendirdi.

Oyunun sonlarına doğru yedikleri golün kendisini üzdüğünü vurgulayan Bulut, "Futbolcuları ve takımı tebrik ederim. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Oyun içinde hakemle ilgili konuşmayacağımı söyledim ama hakem kırmızı kartı maalesef vermedi, veremedi. Kafa atmak, hangi maçta olursa olsun kırmızı kart olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.