İyi Parti'ye Sözcü'den gelin İyi Parti'ye Sözcü'den gelin

CiddiGazete- Cumhurbaşkanı seçimlerinde ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nın adayı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemiş ve kendisine ilk turda oy veren ülkücülerden büyük tepki almıştı.

Sinan Oğan'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Oğan'ın 30 milyon liralık evin ardından yine 30 milyon lira değerinde arazi ve 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev daha satın aldığı iddia edildi. VeryansınTV'deki iddiaya göre Oğan, yaklaşık 100 milyon TL'lik mülk sahibi oldu.

Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın 6 milyon TL'lik Mercedes ve 30 milyon liralık malikanenin ardından yeni gayrimenkuller de satın aldığı öne sürüldü. 30 milyon lira değerinde arazi alan Oğan'ın, 1 milyon dolarlık bir ev daha satın aldığı iddia edildi.

Veryansın TV'de "Haftadan Kalanlar" programında Serkan Öz ile birlikte konuşan gazeteci Eray Çelebi, Sinan Oğan'ın satın aldığı parselleri krokileriyle ekrana getirdi.

1022 numaralı parseldeki gayrimenkulun 30 milyon liralık malikane olduğunu belirten Çelebi, 613 numaralı diğer parselin değerinin ise henüz imara açılmadığı için 1 milyon dolar değerinde olduğunu, imara açıldığında arazinin fiyatının en az üç katına çıkacağını savundu.

Sinan Oğan, seçimlerin ardından aracını değiştirmesi, Antalya'nın en lüks otelinde yaptığı tatille de gündeme gelmişti.