CiddiGazete- 28. dönem için milletvekili kaydını yaptırmak için TBMM'ye gelen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Partinin yeni grup başkan vekillerini seçeceğini söyleyen Özgür Özel, "Cumartesi günü kapalı grup toplantısında bir araya gelecek, bir grup başkanı ve 3 grup başkanvekili seçeceğiz. Engin Özkoç milletvekili değil, Engin Altay ve ben grup başkan vekilliği görevine talip değilim. Sekiz arkadaşımız bu göreve talip oldu. Cumartesi seçimimizi yapacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmaması nedeniyle bir de grup başkanı seçeceklerini söyleyen Özgür Özel, bu göreve aday olduğunu söyledi.

HÜDAPAR GÖNDERMESİ: KİMSE KORKMASIN

"Hiçbir şey olmamış gibi siyaset yapacağımızı hiç kimse düşünmesin. 25,5 milyonun sorumluluğuyla hareket edeceğiz" diyen Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Bu seçimde Meclis'e taşınan bazı isimler ve partiler üzerinden kadınların çok endişeli olduğunu biliyoruz. Kimse korkmasın. Hiçbir şey olmamış gibi davranmıyoruz. Üzerimize düşenin fazlasını yapacağız" ifadelerini kullandı.