CiddiGazete- İYİ Parti'nin 22 Temmuz 2018 tarihinde Afyon Sandıklı'da düzenlediği çalıştayda ortalık karıştı. Parti politikalarını değerlendirmek için kürsüye çıkan genel başkan Meral Akşener, kısa ve sert bir konuşma yaparak, kendisiyle birlikte yol yürüyen insanlara bedel ödemekten bıktığını söyledi.

Akşener, milletvekilliği listelerindeki isabetsiz sıralamayı da üzerine aldığını belirterek, bir daha dönmemek üzere istifa ettiğini duyurdu.

Türkiye, Meral Akşener'in istifa ettiği haberini CiddiGazete'den öğrendi. O sırada çalıştayda bulunan bir çok partili, Meral Akşener'in ellerine kapanarak, "İstifa etmeyin" diye gözyaşı döktü. Olaylar karşısında fenalaşan Meral Akşener'e doktorlar müdahale etti...

İSTİFA EDEN VEKİLLER O GÜN NE YAPTI?

İYİ Parti'den istifa edip AKP'ye geçen milletvekillerinden Tamer Akkal, o gün üzüntüden masayı yumrukladı ve kolunu kırdı.

TUBA VURAL ÇOKAL, ARABANIN KAPUTUNA YAPIŞTI

Dün AKP'ye transfer olan Tuba Vural Çokal ise istifa kararından sonra otelden ayrılmak isteyen Meral Akşener'in makam aracının önünü kesti. Gözyaşları içinde aracın kaputuna yatan Çokal'ı partililer zorlukla teskin etti. Tuba Vural Çokal, sadakat gösterisinin karşılığında, "genel başkan yardımcılığı"yla ödüllendirildi.

O gün Afyon'da en çok gözyaşı dökenler, bugün AKP saflarında Meral Akşener'e karşı siyaset yapmaya başladı.