CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, coronavirüs salgınıyla mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına Büyükçekmece'de partisince oluşturulan "Şehit Sağlık Çalışanları Zeytinliği'nde fidan dikti.

Akşener, fidan dikimi öncesinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti. Akgün, ziyareti dolayısıyla Akşener'e günün anısına çeşitli hediyeler sundu.

Ziyarete ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Akşener, Akgün'ün Büyükçekmece'de, kimseyi ayırmadan, "Bana şu oy verdi, bu oy vermedi" demeden, ilçede yaşayan her bir vatandaşın kolay ulaştığı, kolay hizmet alabildiği, derdini daha kolay anlatabildiği bir belediye başkanlığı ve belediyecilik örneği gösterdiğini ifade etti.

Akşener, Akgün'ün yöneticilik anlayışını örnek gösterme nedeninin bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu kutuplaştırma dilinin insanları getirdiği nokta olduğunu kaydederek, "Sonuçta hepimiz kardeşiz, dostuz, arkadaşız. Siyasette rekabetin, hizmet yarışı üzerinden olması gerektiğini unutturan bir dile karşılık, hatırlatan bir yönetim anlayışı oldu hep Hasan başkanın" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün de İYİ Parti yönetiminin, coronavirüs ile savaş sırasında hayatını kaybeden sağlıkçılar adına yaptırdığı zeytinliğin güzel ve doğru bir proje olduğunu belirtti.