CİDDİGAZETE

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Şemdinli'de görev yapan Türk askerine küfür etti.

Enginyurt, sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Fırat'ın Doğusunda ne işimiz var? Memleket evlatları boş yere ölecek diyen her kim varsa, şerefsiz vatan haini korkaktır. Amerikan uşağı alçaktır. Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar dün ne ise, bugün Fıratın Doğusu aynıdır Türkler için. Bütün Türkler bir ordu, katılmayan kaçaktır" diye paylaşım yaptı.

Enginyurt'un paylaşımına Soner Köse isimli Şemdinli'de görev yapan bir asker, "Nedense çoğunuzun evladı katılmıyor. Şemdinli'den selamlar sayın vekilim" diye karşılık verdi.

Cemal Enginyurt, asker Köse'nin paylaşımına küfürlü cevap vererek, "Sen ne onursuz bir piçsin. Evladım da bende bu vatan için ölürüz" dedi.

Sosyal medya kullanıcıları, Cemal Enginyurt'a Şemdinli'de görev yapan askere küfür ettiği için aynı üslupla tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR AFFETMEDİ

Enginyurt, ahlak dışı tivitine tepki tepki gösterilmesi karşısında geri vites yapmak zorunda kaldı. Ordu milletvekili daha sonra yaptığı paylaşımda, "Hakaret ettiğim Soner Köse denilen arkadaş, şahsıma ve evladıma hakaret etme kastı olmadığını ve yanlış anlama olduğunu belirten bir açıklama yapmış.

Bu durumda ben de kendisini yanlış anlayıp, yaptığım hakaretten dolayı şahsından özür dilerim. Askere hakaret söz konusu olamaz" dedi.